Gastenboek Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(15)
<
(5) Eline Storck
Sun, 27 March 2016 06:37:55 +0000

Wij (en vooral Ayka!) zijn erg blij met deze uitlaatservice, zeer betrouwbaar en flexibel en een hart voor honden. Absoluut een aanrader!

(4) Arjan en Lucile
Sun, 13 March 2016 14:50:36 +0000

Lara heeft een week bij Marion en Senna gelogeerd en ze heeft een heerlijke week gehad. Marion heeft Lara heel goed verzorgd en Senna heeft gezellig met Lara gespeeld. Wat wij heel fijn vinden, is de persoonlijke aandacht van Marion en de huiselijke sfeer die ze haar logeerhonden geeft. Het kleinschalige karakter en de uitgebreide wandelingen (ook met andere honden erbij) vinden wij een groot pluspunt. Wij waren ook erg blij dat Marion ons regelmatig op de hoogte hield (zelfs met fotootjes en filmpjes) hoe het met Lara ging. Hondenservicezwijndrecht is echt een plek waar je je hond met een gerust hart heen kan brengen. Dank je wel Marion en Senna!

(3) Henri Bruel
Mon, 22 February 2016 21:21:14 +0000

Mooie site hoor !

(2) GeneviƩve Doornik
Tue, 2 February 2016 07:30:48 +0000

Een uitlaatservice die meer doet dan alleen je hond uitlaten. Marion helpt je je hond opvoeden, is begaan met je hond, weet waar ze mee bezig is en maakt het uitlaten voor de hond leuk. Onze hond is dol op haar en komt altijd helemaal blij en uitgeput van zijn wandeling thuis.

Wij zijn zeer tevreden over de betrouwbare, flexibele en liefdevolle manier waarop Marion met onze lieve, maar niet altijd gemakkelijke hond omgaat.

Als je een betrouwbare uitlaatservice zoekt welke professioneel is maar ook met het hart op de juiste plaats dan is Hondenservice Zwijndrecht echt de beste keuze!

(1) Jeanette Riphagen
Tue, 2 February 2016 07:29:42 +0000

De beste indicator voor de kwaliteit van de hondenopvang is natuurlijk je hond zelf en op basis van zijn reactie kan ik alleen maar zeggen: Marion is the best! Zodra mijn hond Sunny, Marion ziet of hoort is hij niet meer te houden hij vliegt bijna dwars door de deur heen zo blij is hij om haar weer te zien. Aan zijn reactie kan ik zien dat hij het superleuk heeft bij Marion en daar met heel erg veel plezier heen gaat. Daarnaast krijg ik ook hele goede, kundige en duidelijke adviezen, waardoor ik een betere baas kan worden voor Sunny. Ik ben heel erg blij dat Sunny 1 keer in de week mag komen en ik zie dat het hem enorm goed doet.

<