Hondenoppas


Hondenservice Zwijndrecht heeft ook de mogelijkheid voor hondenoppas in de vorm van dagopvang of een meerdaags Hondenoppasverblijf. De hond verblijft in huiselijke sfeer samen bij mijn eigen hond Senna. Structuur en regels zoals die thuis gelden voor de gasthond worden ook door Hondenservice Zwijndrecht gehanteerd, zoals wel of niet op de bank mogen liggen of in een bench slapen.

Aangepast aan de wensen van de hond
Afhankelijk van zijn of haar behoefte en conditie zijn er dagelijks een of twee lange wandelingen die eventueel ook in een kleine groep plaatsvinden. In de thuissituatie is er ook ruimte voor (hersenwerk)spelletjes maar de nodige rust wordt ook niet vergeten.

Contact met de eigenaar
Goed contact met de eigenaar(s) over de hond erg belangrijk. Hondenservice Zwijndrecht geeft een goede terugkoppeling over uw hond tijdens de uitlaat of oppas. Als u geinteresseerd bent om gebruik te maken van deze diensten is er vooraf een uitgebreide kennismaking waarin alle gewoontes en behoeftes van uw hond besproken worden.

Belangrijk
Om in aanmerking te komen voor (meerdaagse) oppas moet de hond trappen kunnen / mogen lopen (2e Woonlaag appartement) en mag de hond niet overmatig blaffen op omgevingsgeluiden. Ook moet de hond enkele uren alleen thuis (samen met mijn eigen hond) kunnen zijn.