Uitlaatservice


Individuele uitlaatserviceHondenservice Zwijndrecht biedt individuele uitlaatservice en groepswandelingen aan voor uw hond of honden.

Waar?
De individuele uitlaatservice vind plaats in een wandelgebied in de wijk waar u en uw hond woont of we gaan voor de afwisseling naar een andere geschikte locatie. Voor de groepswandelingen gaan we naar losloopgebieden die veilig en ruim zijn om de honden los te laten lopen. Natuurlijk wordt de omgang met uw hond afgestemd op zijn / haar karakter en ontwikkelingsfase.

De ideale oplossing.
Honden die normaal gesproken niet met een groepsuitlaat mee kunnen omdat ze te jong of te oud zijn, loops zijn of een kwetsuur hebben, of omdat er gedrags- of socialisatieproblemen zijn kunnen wel met de individuele uitlaatservice van Hondenservice Zwijndrecht mee. Hondenservice Zwijndrecht biedt naast de individuele uitlaat ook wandelingen met een klein en vertrouwd groepje honden. Omdat de afwisseling van een groepsuitlaat de hond uitdaagd en prikkelt of omdat de hond word toegeleid van individuele naar groepsuitlaat.

Heeft u interesse? Neem dan contact op via het contactformulier

Benieuwd naar de kosten van de uitlaatservice? Deze vind u op de pagina tarieven